Wenkbrauwen

Het bijwerken van wenkbrauwen wordt vaak onderschat. Toch zijn het juist uw wenkbrauwen die in belangrijke mate uw gezichtsexpressie bepalen. Tevens versterkt de juiste vorm uw make-up.

Dag- & Avondmake-up

Heeft u een speciale gelegenheid waarbij u mooi opgemaakt wilt zijn maar er natuurlijk uit moet zien? Denk bijvoorbeeld aan een sollicitatiegesprek, pasfoto of een belangrijke afspraak. Of wilt u de show stelen tijdens een feest of een luxe gelegenheid? Laat u dan opmaken met een make-up die uitstekend aansluit op uw kleding.

Bruidsmake-up

Als aanstaande bruid wilt u natuurlijk dat alles perfect is: uw jurk, kapsel en natuurlijk uw make-up. Daar kan ik u bij helpen. Of het nu gaat om een natuurlijke make-up of een smokey-eye. Aan de hand van een proefsessie kunnen we samen tot de perfecte bruidsstyling komen zodat u kan stralen op de mooiste dag van uw leven!

De aanstaande bruidegom laat zich op zijn trouwdag steeds vaker voorzien van een mannenmake-up, dat heet grooming. De voorwaarde is wel dat u het niet ziet zitten.

Fotografie & Audiovisuele Media 

Het is vanzelfsprekend  om er mooi uit te zien voor een fotoshoot of audiovisuele opnamen. Graag lever ik mijn bijdrage.